620.225.542info@cateringixica.com
TAST DE SERVEIS –QUÈ T’OFERIM-

Volem que ens coneguis una mica millor. Per això et mostrem una petita part de la nostra essència; el que som, allò que fem.
Ens agrada la proximitat, crear un bon ambient i fer-ho de la millor manera.

Aquí tens un petit tast dels nostres serveis. Si et quedes amb gana, només has de contactar amb nosaltres!

COFFEE BREAKS

Fes un break! Agafar aire després d’un matí ple de reunions, seminaris o conferències és la millor manera de tornar a reprendre el ritme amb més energia. Les millors decisions ens arriben en els moments més distesos, quan la pressió es converteix en imaginació.

INSPIRA’T AMB NOSALTRES

El Coffee més dolç

Minitemptacions per gaudir del matí. Gran varietat de brioixeria i pastes dolces. Petites mossegades de mantega, crema, xocolata o fruïts secs per fer el matí més dolç.

Coffee d'ibèrics

Embotits ibèrics i formatges amb denominació d’origen perquè gaudeixis d’un bon esmorzar de qualitat. Ens importa què menges i per això et donem el millor producte combinat amb pans de diferents classes i sabors. Pans cruixents, del forn a la teva taula. Prova’ls!

Un Coffee complet

En la varietat hi ha el gust! Ofereix als teus totes les possibilitats perquè tots quedi satisfet. Entrepanets, mini broxeria i afegex fruita o la nostra selecció de iogurts naturals artesans per fer-lo encara més rodó i equilibrat. L’esmorzar és l’apat més important del dia, ofereix-lo com es mereix!

I, a més a més, acompanya l’esmorzar amb l’aroma del cafè acabat de fer i una varietat de sucs acabats d’esprémer. Pregunta’ns!

*Disposem de cafetera, termos i vaixella de ceràmica o vidre per els coffees més complets. 

UN TASTET DE LA CARTA

No som d’aquelles empreses que t’ensenyarem una carta de plats, ni menús tancats per preus, ni farem que siguis tu qui t’hagis d’adaptar a la nostra oferta. Sabem que cada empresa és un món i, com t’hem dit, volem ser la teva essència. Ens adaptem, volem aprendre de tu i volem oferir-te el millor menú i el millor producte possible.

Oferim propostes personalitzades, amb productes de temporada i plats pensats segons la filosofia de cada client.

Et mostrem un tast dels plats amb què hem treballat, tu ets el creador dels propers!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.